Marketplace Operational Support

  • Comercial
  • Bucuresti, Romania

Marketplace Operational Support

Job description

- Este principala persoana de contact care gestioneaza zona operationala pentru modelul de business Elefant Marketplace: plasare comenzi selleri, flux livrare, urmarire flux financiar.

- Ofera suport in etapele de integrare/post integrare, actionand ca interfata intre sellerii Marketplace si alte departmente implicate in fluxul order to cash to commission
- Identifica punctele blocante in procesele operationale post integrare, propunand masurile adecvate

Requirements

- Abilitati de lucru în echipa si atentie la detalii

- Initiativa și capacitate de rezolvare a problemelor
- Capacitate foarte bună de comunicare și relaționare cu sellerii si colegii
- Persoana cu spirit intreprinzator, energica si dinamica
- Studii superioare
- Cunoștinte de limba engleza, vorbit și scris (nivel mediu/avansat)
- Cunoștinte foarte bune și rutina în utilizarea PC: MS Office: Excel nivel avansat, Word, PowerPoint, Outlook), Browser Internet
- Prezinta avantaj – experienta de minim 6 luni pe o poziție similara, în gestionarea relatiilor de tip B2B

 

Elefant.ro este un proiect al companiei Elefant Online S.A. lansat în 17 iunie 2010. Succesul Elefant se datoreaza echipei de profesionisti entuziasti si eforturilor depuse in permanenta, pentru a oferi cea mai placuta experienta de shopping, clientilor nostri. Elefant comercializează în prezent în jur de 300.000 de produse din categoriile carte, eBooks, eReadere, film, muzică, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

Iti oferim un mediu de lucru placut, dinamic, program de lucru flexibil, precum si posibilitatea de a invata si a te dezvolta continuu. Hai sa lucram impreuna!